Ahoj
Novinka

Petržel kořenová praná s natí svazek

39,90 Kč 32,98 Kč bez DPH

Petržel kořenová bývá zaměňována pro svou podobnost s pastinákem, byť je zajímavé že je příbuzná s celerem - patří do stejné čeledi, čeledi miříkovitých. V kuchyni má široké uplatnění. Kořen petržele se používá nejčastěji do polévek a omáček nebo jako základ pod dušené nebo pečené maso. 

Využít se dá však i na pyré, syrová do salátů nebo si jí zapéct s česnekovým nebo jiným aioli. Nať je ideální do polévky, šťouchaných brambor nebo si z nich udělat třeba pastu (rozmixovat společně nať, česnek, sůl, olej a oblíbený nastrouhaný nebo roztíratelný sýr).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: